Wapen van Marion, Yvonne Van Leeuwen

Hotel Restaurant Wapen van Marion in Oostvoorne ligt in ťťn van de mooiste natuurgebieden van Europa en op slechts 20 autominuten van Rotterdam (Europoort, Maasvlakte) en de provincie Zeeland. Vanuit het hotel heeft u een prachtig uitzicht op de vele lichtjes van de Maasvlakte.

Het hotel beschikt over 101 hotelkamers, een restaurant, een brasserie en bar, een tennisbaan, een overdekt zwembad, een speeltuin, gratis parkeerfaciliteiten en gratis gebruik van draadloos internet. Naast het hotel vindt u diverse wandel- en fietspaden door het natuurrijke gebied van Voorne.

 

"Al jaren doen wij zaken met Machielse Hospitality. Belangrijk is dat zij aantrekkelijke prijzen hanteren en vooral dat zij altijd voor ons bereikbaar zijn, ook in het weekend. Bovendien worden wij regelmatig op de hoogte gehouden van noviteiten van het assortiment. Hetgeen wat wij bestellen wordt snel, efficiŽnt en vakkundig uitgeleverd. Dat het gehele assortiment van Machielse Hospitality het certificaat code off conduct heeft, zorgt ervoor dat wij met verve de Green Key kunnen hanteren, wat betekent dat wij serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, voor milieu op het bedrijf en de natuur in hun omgeving."

"Door zijn vakkundige passie voor linnen draagt Machielse Hospitality regelmatig ideeŽn en oplossingen aan. Machielse Hospitality is een betrouwbare partner die er voor zorgt dat onze gasten dagelijks kunnen genieten van kwaliteit en service."

Foto's

Meer ambassadeurs

Landgoed Rhederoord
Het Landhuis Rhederoord is gebouwd in 1746 als buitenverblijf van Arnhemse Notabelen. Het Landgoed ligt omsloten door het Nationaal Park de Veluwezoom. Lees verder >

Ruimzicht, de Zellerij en de Strandlodge (HIM)
HIM ondersteunt, coacht, adviseert en inspireert de Strandlodge in Winterswijk, de Zellerij in Hengelo (Gelderland) en Hotel Villa Ruimzicht te Doetinchem. Lees verder >

Life Style Yachting in Terherne
Varende Suites, comfortabel & origineel. Het gehele jaar bent u van harte welkom aan boord.
Lees verder >

Hotel & conferentiehotel De Oolderhof te Herten (Roermond)
Dit luxe hotel biedt exclusieve suites en is prachtig gesitueerd aan de rand van de stad, omringd door water en velden. Lees verder >

Oortjes Hekken te Ooij
Midden in het mooie natuurgebied Ďde Ooijpolderí, slechts 6 km van Nijmegen ligt het gezellige, historische Pand van Oortjeshekken.
Lees verder >