Over Machielse Hospitality

Sinds 2006 kenmerkt Machielse Hospitality zich door het leveren aan de Hospitality branche met name in Nederland en Duitsland, doch ook andere landen.

Onze passie voor linnen uit zich o.a. in:

  • Nee dat kunnen we niet / hebben wij niet; is bij ons geen optie!
  • Passioneel vakkundig team!
  • Duurzame artikelen (wij zijn agent en dealer van het aangeboden assortiment en betrekken rechtstreeks van fabrieken in Binnen en buitenland)
  • Alle artikelen hebben het certificaat Code of Conduct (geen kinderarbeid, milieu vriendelijk, etc.) en is hierdoor uitermate geschikt voor een evt. GreenKey/Golden Key ondernemer.
  • Wij worden ervaren als een confidentiŽle sterke partner die samenwerken hoog in het vaandel heeft staan! Machielse Hospitality is 7 dagen per week bereikbaar ,immers calamiteiten komen altijd voor op de meest rare tijden en dagen.
  • Machielse Hospitality verkoopt, verhuurt en adviseert voor het gehele gewenste linnenpakket evt. bedden en matrassen met bijpassende dekbedden en kussens , bed-lopers en sierkussens.
  • Naast de basic lijnen bieden wij ook Topkwaliteit Tc253 percale hotellinnen, zacht duurzaam badstof, Marc OīPolo, badstof en het Italiaanse Parotex tafellinnen.
  • Transparante en heldere afspraken is de basis!

 

Nadat u een selectie heeft gemaakt uit ons brede assortiment wordt er samen met u besproken welke vorm van samenwerken ideaal voor u is. Koop, lease, huur of een combinatie hiervan.

Door onze vakkundige passie voor ons assortiment streven wij ernaar om bij iedere relatie een "wow" gevoel te creŽren. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijk prijs- niveau. (aldus onze bestaande relaties)

Wenselijk is dat Machielse Hospitality samen met u een afspraak mag maken om in een persoonlijk gesprek uw wensen te inventariseren en de collectie mag tonen.
De afspraak kan plaatsvinden in uw bedrijf, vanzelfsprekend bent u van harte welkom in ons bedrijf te Heteren waar wij uw gastheer willen zijn.

Meer informatie: vul het contact formulier in en wij nemen contact met u op!

Met vriendelijke groet,

Machielse Hosptality


Leverancier Machielse Hospitality is tevens aangesloten bij Trade Exchange.

Foto's